cache cache cache cache cache cache cache
Un site independent ce incearca sa creasca nivelul serviciilor medicale orientand opiniile tale catre oamenii potriviti pentru a schimba ceva.

Top 100 plus

Esti multumit de serviciile medicale de care ai beneficiat? Spune multumesc cu ajutorul site-ului VP!

Credem ca opinia pacientului este esentiala pentru a creste nivelul serviciilor medicale din Romania. De aceea te-am  rugat sa ne impartasesti din sugestiile tale de imbunatatire a calitatii ingrijirii medicale din Romania. Desi exista multe aspecte ce pot sa fie imbunatatite, suntem convinsi ca in Romania exista si multe cazuri in care medici sau alte persoane implicate in actul medical merita aprecierile dumneavoastra. Aceasta rubrica incearca in primul rand sa laude activitatea acestor oameni deosebiti pentru ca sa exemplele pozitive sa fie cunoscute de cat mai multa lume.

In acest sens, in cazul in care doresti sa multumesti unei persoane ce te-a ingrijit, tot ce ai de facut este sa te inregistrezi cu un cont complet VP si sa postezi un comentariu in rubrica de comentarii pozitive “ Ce a fost bine ?” Aceste comentarii urmeaza sa fie centralizate iar personalul medical ce va beneficia de cele mai multe comentarii pozitive va ocupa un loc in clasamentul TOP 100 plus. Bineinteles ca importanta faptelor bune poate sa fie mai mare sau mai mica, insa VoceaPacientului nu va emite judecati de valoare ci doar va sumariza comentariile pozitive. Ca atare singurul criteriu pe baza caruia se stabileste acest clasament este numarul comentariilor pozitive primite de la pacienti sau persoane ce sprijina un pacient. In cazul in care doresti sa vezi motivele care stau la baza acestor comentarii poti sa citesti postarile ce stau la baza lor.

 

tup 1. dr ciuvica adriana
tup 2. Dr. Butnaru Alin
tup 3. Dr. Dorneanu Florin
tup 4. Dr. Stoian Ioan
tup 5. Dr. Traian Ataman
PSIHOTERAPEUT BUCURESTI DR RARES IGNAT