cache cache cache cache cache cache cache
Un site independent ce incearca sa creasca nivelul serviciilor medicale orientand opiniile tale catre oamenii potriviti pentru a schimba ceva.

ACCES LA SONDAJE VP RECOMPENSATE CU PREMII

Sondajul online 'Original si Generic' a explorat care sunt cateva din miturile legate de medicamentele originale si care este perceptia legata de medicamentele generice care sunt lansate dupa expirarea perioadei de protectie a patentului medicamentului inovativ.

original si generic sondaj online
  • O prima surpriza a sondajului 'Original si Generic' este legata de faptul ca doar unul din trei respondenti a definit corect ce este medicatia generica. 60% dintre respondenti au definit in mod necorespunzator genericele ca fiind tratamente din aceeasi clasa terapeutica dar mai ieftine (50%) sau mai putin eficiente  (10%) decat medicamentul original. Doar 29% au mentionat ca tratamentul generic include aceeasi substanta activa ca si cea din medicamentul original ce si-a pierdut perioada de protectie a patentului. Aceasta neclaritate legata de ce este un tratament generic se observa si in cazul a 60% dintre persoane, ce raspund ca toate medicamentele au un generic. In realitate doar medicamentele inovative ce si-au pierdut patentul au disponibil si un echivalent genericEmail
Parola
 
loading    Se incarca ...
Campurile marcate sunt obligatorii.
Prin apasare butonului 'Cere sondaj de opinie prin email' sunteti de acord cu Termenii de utilizare Sondaj VP.
tratament nou
sondaj online alcool psihoterapiefamilie.ro micbebelubecuri led
vegis_magazin_onlineClubul grasilor