cache cache cache cache cache cache cache
Un site independent ce incearca sa creasca nivelul serviciilor medicale orientand opiniile tale catre oamenii potriviti pentru a schimba ceva.

Ziua mondiala a astmului

imagine
 
Societatea Romana de Pneumologie, organizeaza în perioada 2-15 mai o campanie de testare gratuita a astmului, in cabinetele medicale de specialitate din tara. In perioada 12-13 mai, in Parcul Tineretului, bucurestenii isi pot testa gratuit functia pulmonara prin intermediul unui test numit spirometrie .
 
 Campania se desfasoara sub mesajul “Tu poti avea astm. Astmul nu te are pe tine! Astmul poate fi controlat!”. Cu ocazia acestei campanii este lansat si site-ul www.invingeastmul.ro, site realizat cu sprijinul companiei AstraZeneca si GlaxoSmithkline. Prof. dr. Florin Mihal?an, presedintele SRP afirma ca site-ul este unul diferit fata de cele existente pana acum, deoarece ii ofera pacientului posibilitatea de a se autoevalua, de a afla singur cat de bine ii este controlat astmul prin intermediul tratamentului urmat. In plus site-ul ofera posibilitatea de a localiza cel mai apropiat cabinet de pneumologie.
 
Conform statisticilor OMS, la nivel mondial 300 milioane de persoane sufera de astm bronsic. Astmul reprezinta cea mai frecventa afectiune cronica a copilului. In fiecare an, la inceputul lunii mai este sarbatorita ziua mondiala a astmului bronsic. Mai multe detalii puteti afla si accesand http://worldasthmaday.org/
 
Cuvinte cheie: boli pulmonare - astmul bronsic
 

Evenimente actuale

Nu exista un eveniment legat de aceasta postare.
tratament nou
sondaj online alcool psihoterapiefamilie.ro micbebelubecuri led
vegis_magazin_onlineClubul grasilor