cache cache cache cache cache cache cache
Un site independent ce incearca sa creasca nivelul serviciilor medicale orientand opiniile tale catre oamenii potriviti pentru a schimba ceva.

Accidentele vasculare cerebrale dupa consumul de marijuana

imagine

O evaluare a datelor ce au investigat relatia dintre fumatul de marijuana si evenimentele cerebrovasculare, arata ca exista o legatura clara intre consumul de canabis si aparitia accidentelor vasculare cerebrale.

Specialistii, care au revizuit 34 de studii de caz de consum de marijuana asociate cu 64 de pacienti cu  evenimente cerebrovasculare, au ajuns chiar la concluzia existentei unei relatii temporale intre consumul de marijuana si accidentul vascular cerebral. La opt din zece cazuri, pacientii au suferit un accident vascular cerebral la 24 de ore de la consumul de marijuana.

Comentand rezultatele autorii se declara surprinsi ca in viata cotidiana nu sunt suprinse mai multe accidente vasculare cerebrale asociate consumului de marijuana insa emit supozitia ca aceasta situatie poate fi ca urmare a existentei unei susceptibilitati genetice la consumul acestui drog sau asociata frecventei diferite a utilizarii.

Stroke February 2015

Evenimente actuale

Nu exista un eveniment legat de aceasta postare.
tratament nou
sondaj online alcool psihoterapiefamilie.ro micbebelubecuri led
vegis_magazin_onlineClubul grasilor