cache cache cache cache cache cache cache
Un site independent ce incearca sa creasca nivelul serviciilor medicale orientand opiniile tale catre oamenii potriviti pentru a schimba ceva.

Emulgatorii alimentari si bolile intestinale

imagine

Unii aditivi alimentari comuni din margarina,ambalajele de paine, inghetata si multe alimente procesate pot stimula producerea unor afectiuni inflamatorii intestinale cum ar fi colita ulcerativa, boala Crohn dar si sindromul metabolic, sustine un studiu publicat in revista Nature.

Acesti agenti emulgatori, adaugati in special pentru a extinde durata de viata a produsului si a-i ameliora textura (margarina, maioneza, bomboane, inghetata, produse de patiserie etc), pot sa modifice compozitia florei intestinale si sa induca un proces inflamator. Animalele de laborator care au consumat apa si hrana cu acesti emulgatori, au dezvoltat o inflamatie intestinala si un sindrom metabolic, ce le-a sporit riscul de a face diabet si boli cerebrovasculare.

Nature 2015.

Evenimente actuale

Nu exista un eveniment legat de aceasta postare.
tratament nou
sondaj online alcool psihoterapiefamilie.ro micbebelubecuri led
vegis_magazin_onlineClubul grasilor