cache cache cache cache cache cache cache
Un site independent ce incearca sa creasca nivelul serviciilor medicale orientand opiniile tale catre oamenii potriviti pentru a schimba ceva.

Sondaje Vocea Pacientului

Concluziile sondajului: 'Probleme in familie?  au fost publicate si pot fi accesate mai jos

Te asteptam si pe tine sa completezi urmatorul sondaj si sa-ti oferi o sansa sa castigi! 

In cazul in care doresti sa initiezi un sondaj online pe teme medicale te asteptam sa ne contactezi!

Corectitudinea extragerii este asigurata prin intermediul softului tragerilasorti.ro.
Concursul este promovat pe Bestconcurs.ro
posteaza un articol

In Romania exista mai multe comunitati ce incearca sa sprijine pacientii cu diverse afectiuni - cateva dintre aceste asociatii sau comunitati sunt grupate aici

In cazul in care esti unul dintre pacientii ce au beneficiat de sprijinul unei asociatii de pacienti sau al unei comunitati ce sprijina o categorie de pacienti te invitam sa-ti exprimi aprecierile tale postand un articol dedicat celor ce te-au ajutat. In acest mod vor afla si alte persoane de eforturile depuse de aceste organizatii care sprijina buna functionare a sistemului de sanatate.

In plus poti sa alegi sa fii membru al unei comunitati de pacienti si sa le propui o un proiect de interes comun.Vocea Pacientului te va sustine in demersul tau. 

Dorim sa incurajam prezentarea unor initiative personale care sa aduca o schimbare in bine in sistemul de sanatate. Creaza-ti un cont si alege unul din subgrupurile specifice de boala, unde poti sa postezi propunerea ta.  Daca ai deja cont este si mai simplu, e suficient sa fii logat si sa apesi butonul posteaza un articol. Atentie, expunerea aprecierilor sau a propunerii tale pentru sanatate nu trebuie sa depaseasca 500 de cuvinte.

 

Prin sectiunea de sondaje online Vocea Pacientului, ai posibilitatea sa participi la studii ce doresc sa afle gradul de satisfactie al pacientilor tratati sau nivelul informarii medicale in randul populatiei. Participarea la aceste sondaje despre boli sau tratament te recompenseaza cu premii sau reduceri la serviciile medicale.

echilibru munca familie dezvoltare personalapsihoterapie online Dr Rares Ignat